Spaarprogramma

Hoe werkt het?

1. Meld je aan door een klant account aan te maken

2. Spaar punten, voor elke € 1 die je besteed aan producten ontvang je 3 spaarpunten

3. Kies je beloning, zet je punten in voor korting of een product naar keuze uit het spaar assortiment

4. Krijg je beloning, voeg je artikel of de korting toe aan je winkelwagen en het wordt meegenomen in je bestelling.

Over het spaarprogramma

Met ons spaarprogramma spaar je met elke bestelling spaarpunten die in te wisselen zijn voor leuke cadeaus. Voor iedere €1,- die je besteed in onze webshop, ontvang je 5 spaarpunten. Om spaarpunten te kunnen sparen, dien je ingelogd te zijn in je klantaccount bij het plaatsen van je bestelling. Heb je nog geen klantaccount? Maak deze dan eerst aan.

SPELREGELS
Middels ons spaarprogramma kun je sparen voor verschillende producten of een korting!
De producten waar je voor kunt sparen, zijn zolang de voorraad strekt. Hierbij zijn de volgende algemene spaarvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van het spaarprogramma verklaar je kennis te hebben genomen van deze algemene spaarvoorwaarden en ga je hiermee akkoord.

PUNTEN SPAREN
Per klantaccount is het mogelijk om spaartpunten te sparen. Spaarpunten worden alleen verstrekt bij de bestellingen die op onze website worden geplaatst. De gespaarde Spaarpunten worden per order berekend na de goedkeuringsperiode van 14 dagen. Na deze 14 dagen vervalt het retourrecht en zullen de spaarpunten bijgeschreven worden. Afronding van gespaarde spaarpunten zal per order naar beneden plaatsvinden. De door jou gespaarde punten kun je inwisselen voor de beschikbare spaarproducten in het spaarprogramma tegen het aangegeven aantal punten. Indien producten tegen een onjuist aantal punten zijn vermeld dan behoudt Producten oBoticario zich het recht om de order te annuleren. De besteedde spaarpunten zullen dan worden teruggestort.

GELDIGHEIDSDUUR GESPAARDE PUNTEN
De geldigheid van de spaarpunten is onbeperkt. De gespaarde punten kunnen uitsluitend ingewisseld worden voor producten uit het spaarsysteem. Spaarpunten worden niet uitbetaald.

LEVERING VAN SPAARPUNTEN
Producten uit het spaarprogramma kunnen niet geretourneerd worden. Fabricage en leveringsfouten uitgezonderd.

AANSPRAKELIJKHEID
Producten oBoticario is niet aanpsrakelijk voor het frauduleus gebruiken van spaarpunten. Indien je het vermoeden hebt dat er een foutieve bij- of afschrijving heeft plaatsgevonden dan ben je verplicht dit schriftelijk te melden aan Producten oBoticario.

WIJZIGINGEN SPAARPROGRAMMA
Producten oBoticario behoudt zich het recht om spaarproducten in te trekken, deze te wijzigen of nieuwe spaarpunten toe te voegen. Tevens behoud producten oBoticario zich het recht tot het wijzigen van het benodigd aantal spaarpunten dat voor een spaarproduct ingewisseld moet worden.

© 2020 - 2024 parfumerietatiana.nl | sitemap | rss