Duurzaam en sociaal

Recyclebaar plastic 

Duurzaamheidsgeheimen: Onze verpakking zijn gemaakt van gerecycled PET. Voor het gebruik van dit type materiaal neem oBoticario elk jaar het equivalent op van meer dan 40 duizend frisdrankflessen van 2 liter die, indien gestapeld, de hoogte zouden hebben van 370 beelden van Christus de Verlosser. Bij de productie wordt nog steeds gebruik gemaakt van een 100% koud proces, wat betekent dat er minder energieverbruik is, waardoor de impact op het milieu wordt verminderd.

The Boticário Group Foundation

Steeds meer publiek betrekken bij het instandhouden van de natuur. Vanuit dit oogpunt zet de Boticário Group Foundation zich in om de samenleving, instellingen en bedrijven te betrekken en hen bewust te maken van het belang van bijdragen aan natuurbehoud. Dit zijn bewegingen en acties waarmee oBoticario Braziliaans wetenschappelijk onderzoek en milieueducatie bevordt, naast het beïnvloeden van openbaar beleid, het creëren van netwerken van beïnvloeders en het stimuleren van de verbinding tussen mens en natuur.

Dierproefvrij

Grupo Boticário is goedgekeurd door Leaping Bunny en geeft daarmee blijk van een commitment om dierproeven uit de toeleveringsketen te verwijderen. Help ons de wereld voor dieren te veranderen door dierproefvrij te winkelen en uw favoriete merken te vragen om Leaping Bunny goedgekeurd te worden. Meer informatie op www.crueltyfreeinternational.org

© 2020 - 2024 parfumerietatiana.nl | sitemap | rss