Over ons Parfumerie Tatiana

parfumerietatiana.nl officiële verkoop van o Boticario en Natura in Nederland door S & E Nederland.

O Boticário is een Braziliaans beauty merk  met meer dan 4000 winkels wereldwijd. Het is opgericht in 1977 in Curituba in Brazilië, is een romantisch merk dat LIEFDE betrekt bij alles wat het doet. Onze producten nodigen je uit om meer te houden van- of het nu gaat om eigenliefde of echte liefdesverhalen waar we nooit genoeg van krijgen om ze te vertellen. We zetten gevoelens om in producten met 'kleine geheimen', gebracht door unieke grondstoffen en fabricagetechnieken, vol innovatie.

Amazone-planten zoals açaí, cupuaçu, carnaúba, guarana, cashew, passiebloem en verder ook arnica en annatto, behoren tot de actieve ingrediënten die aanwezig zijn in de producten van het merk.

Natura & Co is een Braziliaanse wereldwijde cosmeticagroep voor persoonlijke verzorging met meer dan 3200 winkels wereldwijd.De Natura & Co Group omvat momenteel Natura Cosméticos, Aesop, The Body Shop en Avon Products. De Groep is aanwezig in 73 landen verspreid over alle continenten behalve Antarctica. Natura Cosméticos, het moederbedrijf, werd in 1969 opgericht door Antônio Luiz Seabra en werd in 2004 een beursgenoteerd bedrijf op de beurs van São Paulo. Momenteel is het bedrijf qua omzet het grootste Braziliaanse cosmeticabedrijf.  Natura & Co is de 4e grootste schoonheidsbedrijf ter wereld.

Een stukje Brazilie in Nederland!
Wij willen deze hoge kwaliteits producten beschikbaar maken voor de Nederlandse markt.

Alle producten van o Boticario en Natura die wij verkopen zijn geimporteerd en toegestaan voor verkoop binnen de Europese Unie. 

© 2020 - 2024 parfumerietatiana.nl | sitemap | rss