Natura Eau de toilette baby's - MAMAE E BEBE - 100ML (ALCOHOLVRIJ)

Artikelnummer: 7908132208406
Artikel 6 van 12
€ 23,99 (inclusief btw)

Baby cologne ruikt naar baby, genegenheid, liefde en zorgzaamheid. De veganistische formule van de cologne bevat alleen de essentie voor een zachte en veilige geur. Het bevat geen alcohol of conserveermiddelen, dus het is niet schadelijk voor de gevoelige huid van de baby. Veganistische, zelfconserverende formule met alleen het essentiële voor de babyhuid Dermatologisch getest goedgekeurd door kinderartsen 88,8% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

Bevat geen: alcohol/kleurstoffen/parabenen/ftalaat/siliconen/BHT Doe een paar druppels op je vingertoppen en verdeel het met genegenheid over de babykleertjes en achter de oren. Niet aanbrengen op slijmvliezen.

EEN LIJN BABYPRODUCTEN DIE OVER LIEFDE SPRATEN
De nieuwe formules in de Mamãe e Bebê-lijn zijn veganistisch, natuurlijk en biologisch afbreekbaar, alleen gemaakt met essentiële ingrediënten voor de tere huid van de baby en kunnen vanaf de eerste levensdag worden gebruikt. Deze nieuwe producten, uiterst veilig en niet controversieel, irriteren de ogen niet, zijn dermatologisch getest en goedgekeurd door kinderartsen. Het nieuwe parfum, met citrus en zachte bloemige noten, is clean label, 100% veilig voor de baby. Voor aanstaande moeders zijn de licht geurende formules op basis van amandelolie ook veganistisch en veilig voor zwangere vrouwen.

© 2020 - 2024 parfumerietatiana.nl | sitemap | rss